1ste verjaardag BUUR West
1ste verjaardag BUUR West Foto: Tekening door kok Niek

Feest bij BUUR West

zaterdag 11 mei 2024 15:00

NIJMEGEN - BUUR West aan de Voorstadslaan in Nijmegen bestaat 1 jaar. En dat viert het eetcafé graag met alle buren. Iedereen is welkom op het verjaardagsfeest van BUUR West zaterdag 11 mei vanaf 15.00 uur.   

Op het programma staan samen proosten, gratis hapjes, live jazzmuziek van Vintish en een feestelijke opening van het 1ste Nijmeegse stadsvoedselbos in eigen tuin. Ook pakt BUUR West uit met een kleurrijk nieuw terras. Speciaal voor kinderen is er buiten een groene zoektocht. 

BUUR West biedt gasten graag een drankje en hapjes aan met ingrediënten uit het nieuwe stadsvoedselbos. Dit voedselbos, aangelegd door Vergroen, is een bijzonder project. Want voortaan mogen alle buurtbewoners daar kruiden en fruit komen plukken.  

Op het feestje op 11 mei kun je al rozemarijn, tijm, salie, munt, Oost-Indische kers en vele andere kruiden herkennen. De meidoorn bloesemt en ook fruitbomen zoals appel en kers staan in bloei.

Samen met Vergroen wordt een slinger van groene blaadjes doorgeknipt en een mispelboompje geplant om zo de nieuwe tuin en het terras feestelijk in te luiden. 

Voor het hele programma, kijk op www.buurnijmegen.nl

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn zodat we weten hoeveel gasten we mogen verwachten. Mail naar info@buurwest.nl

Locatie