Aan tafel!
Aan tafel! Foto: LangeHezel46

‘Aan Tafel’ in LangeHezel46

zondag 19 mei 2024 13:00 tot zondag 9 juni 17:00

NIJMEGEN - Eerste Pinksterdag zondag 19 mei om 15.00 uur opent in LangeHezel46 in Nijmegen de expositie van Roderick Brenninkmeijer waarin hij ons aan tafel uitnodigt met zijn stillevens.

Gewone penseelstreken vindt Roderick al gauw saai. Voor deze expositie heeft hij ervoor gekozen binnen één thema te werken – keramiek, groenten, taart – waardoor hij zich volledig kon richten op het experiment dat het maken van een schilderij voor hem is. Hij wisselt graag tussen paletmes, schuurpapier en spetters verf. Verschillende texturen, natuurlijke kleur en compositie zijn de dingen waarop hij zich volledig kan focussen. Roderick hoopt dat de kijker loskomt van het kijken naar de voorstelling en vooral ook kijkt naar hóe het op het paneel staat. 

LangeHezel46 - Ruimte voor Kunst - is voor deze expositie geopend van 19 mei t/m 9 juni, iedere zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur, op afspraak of als de deur toevallig open is. Extra open: pinkstermaandag 20 mei. Voor meer informatie en actuele agenda zie www.langehezel46.nl.