Workshop Zentangle

donderdag 2 mei 2024 19:00 tot 21:30

NIJMEGEN - Donderdagavond 2 mei vindt in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44) een workshop ‘Zentangle’ plaats. De workshop is van 19.00 tot 21.30 uur. 

Zentangle is een kunstvorm waarbij een klein kunstwerk ontstaat door kleine, herhalende lijnen en vormen te tekenen. Deze patronen worden ook wel de ‘tangles’ genoemd. De kunstvorm is ontwikkeld door calligrafe Maria Thomas en meditatie-monnik Rick Roberts. 

Tijdens deze workshop leer je de basis van Zentangle. Er zijn verschillende voorbeelden beschikbaar vanuit waar je kan beginnen. De deelnemers gaan aan de slag met zwarte fineliners, maar het is ook mogelijk om met verfstiften te werken. Na afloop gaan ze met verschillende kunstwerkjes naar huis.

Deelname aan de workshop kost 10,00 euro per persoon. Hiervoor krijg je alle materialen die je nodig hebt, intensieve begeleiding en koffie of thee. 

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@ccnz.nl onder vermelding van Workshop zentangle Je kunt je ook persoonlijk aanmelden (op werkdagen tussen 09.00 – 15.30 uur) bij Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 44-44, Nijmegen. Om de workshop te volgen, hoef je geen deelnemer van CCN-Z te zijn of te worden. De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname.

Wil je meer weten over de activiteiten van het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, kijk dan eens op www.ccnz.nl

Locatie